Salasanan vaihtaminen

Seuraa

Sisäänkirjautuneena voit vaihtaa salasanasi vetolaatikon yläpalkin käyttäjäkuvakkeessa ja painamalla Vaihda salasana.

Salasananvaihto-sivulla sinun tulee antaa vanha salasana kerran sekä haluttu uusi salasana kahdesti ja painaa lopuksi Tallenna -näppäintä.

Salasana tulee vaihtaa ainakin silloin, jos palveluun kirjautuu ensimmäistä kertaa valmiiksi annetulla salasanalla. Salasana on myös suositeltavaa vaihtaa parin kuukauden välein.