Sisäänkirjautuminen

Seuraa

Sisäänkirjautuminen tapahtuu osoitteessa: https://organisaatio.targetorpro.com/login/

 login3.png

Kirjautuessa syötä Käyttäjätunnus ja Salasana. Tämän jälkeen voit painaa Kirjaudu sisään –näppäintä. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, ohjelma näyttää käyttöehdot ja sinun on hyväksyttävä ne, jotta voit käyttää ohjelmaa.

 Jos kirjautuminen ei onnistu, käyttäjätunnus tai salasana on unohtunut, voit painaa Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus? –linkkiä.

 Salasanan alustaminen

Salasanaa alustaessa sinun tulee syöttää sähköpostiosoitteesi ruutuun, jolloin sinulle lähetetään sähköpostiviesti, josta löytyy käyttäjätunnuksesi ja salasanannollauslinkki. Klikkaamalla linkkiä, pääset syöttämään uuden salasanasi ja voit kirjautua heti tämän jälkeen sillä palveluun. Jos salasanan vaihtaminen ei onnistu tai sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, voit ottaa yhteyttä organisaation Targetor Pro -pääkäyttäjään, tietohallintoon tai Targetorin asiakastukeen.

 Jos kirjautuminen epäonnistuu samalla käyttäjätunnuksella 3 kertaa, lukitaan tunnus 15 minuutiksi tietoturvasyistä. 15 minuutin jälkeen käyttäjätunnusta voi taas käyttää normaalisti. Tarvittaessa Targetorin asiakastuki voi poistaa lukituksen pyydettäessä.

 Sisäänkirjautuneena voit vaihtaa salasanasi vetolaatikon yläpalkin käyttäjäkuvakkeessa ja painamalla Vaihda salasana.

Salasananvaihto-sivulla sinun tulee antaa vanha salasana kerran sekä haluttu uusi salasana kahdesti ja painaa lopuksi Tallenna -näppäintä.

 k_ytt_j_asetukset.png

Automaattinen uloskirjaus

Jos ohjelmaa käyttäessä et tee muutoksia 30 minuuttiin (tai organisaation itse määrittämään aikaan), kirjaa järjestelmä käyttäjäsi ulos automaattisesti. Jos haluat jatkaa käyttöä, tulee sinun kirjautua uudestaan järjestelmään.

Jos käyttäjä ei tee muutoksia 30 minuuttiin, kirjautuu tämä järjestelmästä ulos automaattisesti. Jos käyttöä halutaan jatkaa, tulee järjestelmään kirjautua uudestaan.

HUOM! Jos järjestelmä on kirjannut sinut ulos automaattisesti ja olet tehnyt muokkauksia sisältöön tallentamatta niitä, tallentuvat ne selaimen välimuistiin. Kortin yläreunasta löydät palautusnäppäimen, jonka takaa klikkaamalla Tuo kortin sisältö välimuistista, saat palautettua tekemäsi sisällön. Kun teet palautuksen, muista tallentaa kortti lopuksi!

valimuisti.png

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit