Toimeenpano: Sisällöntuottaminen / Vakiosarakkeet

Seuraa

Korttiin voit luoda sisältöä soluja muokkaamalla. Solua pääset muokkaamaan painamalla sitä kahdesti, ensin solu aktivoituu ja muuttuu siniseksi, toisella klikkauksella se avautuu muokkausta varten. Soluja on kahdenlaisia, vakiosoluja ja tekstisoluja. Vakiosoluja on oletussarakkeissa: ”Tavoite”, ”Toimenpide”, ”Vastuu”, ”Tila”, ”Aloitus, ”Deadline”, ”Valmistunut”. Oletussarakkeita painaessa avautuu muokkausikkuna, jossa on kolme välilehteä; ”Tavoite”, ”Tila” ja ”Ominaisuudet”.

Tavoite
Tavoite-välilehdessä voit linkittää rivin strategiakartassa olevaan tavoitteeseen valitsemalla sen alasvetovalikosta. Voit nopeuttaa Tavoitteen etsintää klikkaamalla alasvetovalikkoa ja kirjoittamalla osan tavoitteesta. Vahvista valittu tavoite painamalla Käytä-näppäintä. Voit myös muokata valmiiksi rivin tietoja muistakin välilehdistä painaa Käytä vasta lopuksi. Tavoitetta valittaessa näet valitun tavoitteen ylätavoitteet ja niiden tavoitetyypit. Ylätavoitetta klikkaamalla saat avattua Strategiakartan avattuna kyseisen Tavoitteen kohdalta uuteen välilehteen.

Tila
Tila-välilehdessä voit valita riville Tilan valmiiksi asetetuista tiloista. Valitse Tila painamalla sen nimeä tai vieressä olevaa palloa ja vahvistetaan painamalla Käytä-näppäintä.

Rivin Tila-valinta näkyy Strategiakartassa ja muissa visualisoinneissa kyseisen tavoitteen, yksikön ja ajanjakson kohdalla. Voit vaihtaa Tilan myös avaamatta solua muokkaukseen, sillä ensimmäisellä klikkauksella käytössä olevat Tilat avautuvat valittavaksi rivin alapuolelle.

Ominaisuudet
Ominaisuudet-välilehdessä voidaan syöttää Toimenpide, päivämäärät ja valita Vastuuhenkilöt. Vastuu-valinnan alta löydät alasvetovalikosta listan järjestelmän käyttäjistä, joiden nimeä klikkaamalla voit lisätä kyseisen käyttäjän rivin vastuuhenkilöksi. Voit lisätä useamman vastuuhenkilön riville ja poistaa lisätyn vastuuhenkilön painamalla ruksia nimen vierestä.

Toimenpide-kenttä on pituudeltaan rajoitettu vapaa-tekstikenttä, johon voidaan kirjoittaa vapaasti. Päivämääräkenttiin voit kirjoittaa päivämäärän tai avata klikkaamalla kalenterin, josta halutut päivät voi valita. Annetut ominaisuudet vahvistetaan painamalla Käytä-näppäintä.

HUOM! Muista että AINA muutoksia tehtyäsi, sinun tulee tallentaa kortti, jotta tekemäsi lisäykset jäävät voimaan! Tallennus tapahtuu painamalla kortin oikeassa yläkulmassa olevaa levykeikonia. HUOM!

Toimeenpano: Näytettävien korttien valinta >

Toimeenpano: Tekstisolujen muokkaus >