Toimeenpano: Tekstisolujen muokkaus

Seuraa

Normaalin tekstisolun saat avattua muokattavaksi kahdella klikkauksella, ensimmäinen valitsee solun ja toinen avaa sen. Tekstisolua muokatessa (esimerkiksi sarakkeessa ”Mittari” oleva solu), avautuu Sisältö-välilehden tekstieditori. Tähän voidaan vapaasti kirjoittaa tai liittää tekstiä ja sitä voidaan muokata ylhäällä olevilla näppäimillä. Soluun voidaan halutessa liittää myös kuvia, linkkejä tai Excel-linkityksiä. Syötetty sisältö vahvistetaan painamalla lopuksi Käytä-näppäintä.

HUOM! Kun liität sisältöä muista lähteistä, on Tx-näppäin erinomainen apukeino. Voit kyseisestä näppäintä klikkaamalla poistaa kaikki ylimääräiset muotoilut valitsemastasi tekstistä, jolloin sisällöt tallentuvat ohjelmaan ja tulostuvat raporttiin juuri halutussa muodossa! HUOM!

Tekstisolujen muokkausikkunassa on normaalisisällön lisäämiseen tarkoitetun Sisältö-välilehden lisäksi kaksi muutakin välilehteä; Liitteet ja Tila. Voit liittää Liitteet-välilehdellä soluun liitetiedoston (esimerkiksi pitempi raportti jota ei haluta näkyville itse korttiin). Voit lisätä sen koneeltasi painamalla Lataa tiedosto, tai Targetor Pro:hon lisätyistä tiedostoista painamalla Selaa järjestelmän tiedostoja. Vahvista lisätty liite painamalla lopuksi Käytä-näppäintä.

Voit asettaa solulle Solun tilan Tila-välilehdestä, jos sarakkeelle, jossa muokattava solu sijaitsee, on luotu ennalta määrättyjä solun tiloja. Voit valita Solun tilan klikkaamalla haluamasi tilan kohdalta ja vahvistaa valinnan painamalla lopuksi Käytä-näppäintä.

HUOM! Erilaisia Solun tiloja voidaan lisätä admin-käyttäjien toimesta ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi tavoitetason määrityksessä (KH, LTK, Johtoryhmä, Tulostavoite yms.), riskitasoarviona tai minä tahansa muuna rivien lajitteluperusteena. HUOM!

HUOM! Muista että sen jälkeen kun painat Käytä, sinun tulee tallentaa kortti, jotta tekemäsi muutokset jäävät voimaan! Tallennus tapahtuu painamalla kortin oikeassa yläkulmassa olevaa levyke-näppäintä! HUOM!

Toimeenpano: Näytettävien korttien valinta >

Toimeenpano: Sisällöntuottaminen >