Luo käyttäjätunnus

Seuraa

Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen käyttöohjeeseen. Kirjautumalla voit nähdä kaiken sisällön, pääset kommentoimaan sisältöä ja näet oman organisaatiosi tukipyynnöt.

Tunnuksen pääset luomaan yläreunan Kirjaudu sisään -painikkeesta yläpalkista tai tästä linkistä!

Avautuneesta ikkunasta valitsemalla Luo tunnus pääset käyttäjätunnuksen luontiin, jonka jälkeen palvelu ohjaa sinua tunnuksen luonnissa!

Jos olet lähettänyt Targetorin tukeen viestejä käyttäen sähköpostiasi, sinulle on jo luotu tunnus automaattisesti. Tällöin voit painaa "Unohdin salasanani" ja antaa sähköpostisi.

Näin saat käyttämääsi sähköpostiin viestin, jonka avulla voit luoda itsellesi salasanan! Klikkaa tervetulosähköpostissa olevaa linkkiä.

Seuraavaksi pääset asettamaan salasanasi. Jos nimesi ei tule automaattisesti ruutuun, lisää se ylempään laatikkoon. Muista että salasanasi tulee olla vähintään 5 merkkiä pitkä!

Olet luonut tunnuksen ja kirjautunut sisään. Voit jatkossa kirjautua sisään ohjesivuston oikeasta yläkulmasta sisään.