Toimeenpano: Muutokset korteissa

Seuraa

Voit nähdä viimeisen kirjautumisesi jälkeen tehdyt muutokset korteissa helposti. Muutokset näkyvät sinulle ensimmäisellä kerralla, kun avaat Toimeenpano-osion. Korttien muutetut solut näkyvät vaaleansinisellä korostettuna.

Uudet rivit näkyvät kokonaan sinisenä.

Jos näkymässä piilotettuun rivin soluun on tehty muutoksia, näkyy rivin numero korostettuna. Voit nähdä mitä soluja on muokattu avaamalla kortin sarakeasetukset ratas-painikkeen takaa. Sarakkeet, joiden soluja on muokattu, näkyvät siniseksi korostettuina. Voit nähdä tehdyt muutokset asettamalla näkyväksi nuo sarakkeet.

Tallentaessasi kortin palvelu korostaa sinisellä juuri tekemäsi muutokset. Jos muokkaat toisen käyttäjän kanssa yhtä aikaa korttia, korostuvat myös toisen käyttäjän tekemät muutokset silloin kun tallennat kortit. Muutosten värikorostukset poistuvat kun lataat Toimeenpano-sivun uudestaan.

kort, ändring, cell, rad, blå