Tukipyynnöt

Seuraa

Jos käyttäjälle tulee ohjelmaa käyttäessä vastaan ongelma, löytyy apu jokaisen sivun oikeasta alakulmasta Apua-näppäintä painamalla.

Käyttäjä voi hakea avainsanojen perusteella suoraan vastauksen ohjelman interaktiivisesta käyttöohjeesta.

Jos apua ei ohjeesta löydy, voi käyttäjä lähettää tukipyynnön painamalla Jätä Viesti. Viestiin tulee sisällyttää nimi, sähköpostiosoite ja itse kysymys tai pyyntö. Jos pyyntö liittyy johonkin tiettyyn sisältöön ohjelmassa, nopeuttaa ongelman ratkaisua tieto mitä työstäessä ongelma ilmeni. Eli pyyntöön kannattaa laittaa mukaan tiedot kyseisestä Näkymästä, Näkökulmasta, Ajanjaksosta, Yksiköstö, Raporttityypistä, tai Rivistä/Solusta.

Targetorin tukitiimi vastaa pyyntöihin mahdollisimman pian, arkisin 8-16 viimeistään tunnin kuluessa ja muuten viimeistään yhden työpäivän sisällä.

Tukipalveluun saa yhteyden tarvittaessa myös puhelimitse soittamalla numeroon
+358 75 325 2025 tai lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen support@targetor.com.

Lisäksi jokaisen Targetor Pro -sivun alareunasta löytyy linkki käyttöehtoihin, ohjeeseen ja tukeen.