Kuinka saan käyttäjätunnuksen ja salasanan Targetor Pro palveluun?

Seuraa

Jos et tiedä tunnustasi palveluun, paina Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus? -linkkiä kirjautumissivulta ja anna sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla on palveluun tunnus, saat sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja joka sisältää salasananuusimislinkin.

Tarkemmat ohjeet salasanan uusimiseen >

Jos sinulle ei ole luotu kyseiseen instanssiin tunnusta, ilmoittaa ohjelma, ettei antamaasi sähköpostia ole järjestelmässä. Jos kuitenkin tarvitset tunnuksen, ota yhteys organisaatiosi pääkäyttäjään tai Targetorin tukipalveluun Apua-näppäimen kautta. Voit myös lähettää kyselyn osoitteeseen support@targetor.com.

Kirjautumissivu on aina muotoa https://*.targetorpro.com/login/, jossa * on organisaationne tunnus.