Toimeenpano: Vastuuhenkilöt

Seuraa

Targetor Pro:ssa on helppoa vastuuttaa käyttäjiä eri tehtäviin. Jokaiselle riville voidaan lisätä yksi tai useampi Vastuuhenkilö. Vastuuhenkilön voi lisätä rivin Ominaisuudet -ikkunasta, johon pääsee klikkaamalla rivin numeroa tai jotain vakiosarakkeista. Rivin Vastuuhenkilöt voivat saada muistutuksia perustuen rivin päivämääriin tai heille voidaan jakaa kortti.

Klikkaamalla henkilön nimeä, saat lisättyä tämän rivin Vastuuhenkilöksi. Voit lisätä niin monta Vastuuhenkilöä riviin kuin tarvitaan. Voit poistaa Vastuuhenkilön painamalla nimen oikeasta reunasta raksia.

Vastuuhenkilöt perustuvat ohjelman käyttäjiin ja valitessa Vastuuhenkilöitä valikkoon tulevat näkyviin ne käyttäjät, joilla on oikeus muokata kyseistä korttia.

Kun olet lisännyt haluamasi Vastuuhenkilöt, paina Käytä ja muista tallentaa kortti kun olet valmis.

Jos mielestäsi Vastuuhenkilö -listasta puuttuu tarvittava henkilö, ota yhteys pääkäyttäjäänne tai Targetorin tukipalveluun.

ansvarsperson, val, deadline, användarnamn, e-post, mejl, notification