Toimeenpano: Kortin Otsikon ja Footerin -Tekstipohjat

Seuraa

Admin-käyttäjillä on mahdollista luoda organisaatiolleen teksti- ja muotoilumalleja kortin otsikkoon. Teksti- ja muotoilumallien tarkoituksena on mahdollistaa, että

a) organisaatiossanne käytetään yhdenmukaista muotoilua korttien otsikkoteksteissä. Tämä vaikuttaa esimerkiksi siihen, minkä näköisiä raportteja järjestelmästä tulostuu.

b) tietty ennalta määritetty sisältö tulee otetuksi mukaan kortteihin.

Mikäli haluat organisaatiollesi tehtävän valmiita mallipohjia, ota yhteyttä Targetor asiakaspalveluun. Muotoilumallien (templaattien) rakentaminen on varsin yksinkertaista.

1. Klikkaa ensin kortin otsikko auki ja klikkaa avautuvan editorin yläpalkin sinistä ikonia.

2. Valitse haluamasi teksti-/muotoilupohja ja klikkaa "OK", jolloin kortin otsikkotiedot korvautuvat ennalta määritellyllä muotoilulla.

Esimerkkejä teksti- ja muotoilumalleista

Esimerkki 1: Talousarvio-asiakirjan yhtenäisesti muotoiltu tekstiosio

Esimerkki 2: Riskienhallinta-kortin otsikkoteksti

Esimerkki 3: Toimintasuunnitelman otsikkomalli, jossa yhtenäinen ulkoasu ja suunnittelua ohjaavat otsikot