Toimeenpano: Lisää tavoite -strategiakartasta

Seuraa

Voit lisätä Toimeenpano-sivulla uuden rivin valmiiksi tavoitteella linkitettynä Strategiakartasta. Saat avattua Strategiakartan Toimeenpano-sivulla strategiakartta-välilehteä klikkaamalla. Klikkaa haluamasi tavoitteen kohdalta kolme palloa -ikonia ja sen alta Lisää tavoite korteille.

Valitse avautuneesta ikkunasta mihin näkymän kortteihin haluat lisätä tavoitteen ja paina Käytä. Voit valita kaikki näkymän kortit pikanäppäimellä tai poistaa kaikki valinnat. Lisätyt tavoitteet tulevat valittuihin kortteihin uuteen riviin kortin loppuun.

HUOM! Yleensä tavoitteiden lisäämistä ja muokkaamista on rajoitettu käyttöoikeuksin. Jos sinulla kolme pistettä ei näy, mutta tavoitteita pitäisi lisätä, ota yhteys pääkäyttäjäänne tai Targetorin asiakastukeen!