Toimeenpano: Kortin Otsikko ja Footer

Seuraa

Jokaisen kortin yläreunasta löytyy Otsikko-kenttä ja alareunasta Footer-kenttä. Otsikko ja Footer ovat samalla periaatteella toimivia vapaita tekstikenttiä, joihin voit lisätä tekstin lisäksi kuvia, taulukoita, Excel-taulukko- tai Excel-kaavio-linkityksiä. Kaikissa korteissa Otsikko- ja Footer-kenttiä ei käytetä ja silloin ne voi jättää tyhjäksi.

Kortin Otsikon ja Footerin avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi Talousarvion käyttötalousosa, johon tulee tavoiterivien lisäksi vapaata tekstiä (toiminnan kuvaus, muutokset toimintaympäristössä, riskienhallinta yms.) ja yksikkö kohtainen talous-, henkilöstö-, tai tunnuslukutaulukko.

Kortin Otsikko ja Footer avautuvat samalla tavalla kuten normaalit tekstisolut, klikkaa Otsikkoa/Footeria ensin aktivoidaksesi se ja uudestaan avataksesi se muokattavaksi.

Tekstipohjat >

Excel-linkitykset >

Excel-taulukoiden lisääminen Copy-Paste -menetelmällä >

Taulukoiden muokkaaminen Targetor Prossa >