Toimeenpano: Kortin lisätoiminnot

Seuraa

korttiasetus.jpg-näppäin näyttää kortin muokkaushistorian. Historiasta voidaan nopeasti tarkastaa ketkä ovat tehneet muutoksia korttiin.

kokon_ytt_.png-näppäimellä saat levitettyä kortin koko näytön leveydeksi. Koko näytön leveyttä voit käyttää sisältöä esittäessä tai sisältöä luodessa, kun tarvitset enemmän tilaa sisällölle.

Tuo data tiedostosta
Kynäikonin takana on myös Tuo data tiedostosta -ominaisuus, jolla voit tuoda sisältöä korttiin suoraan Excel-tiedostosta. Datan tulee alkaa Excel-tiedostossa toiselta riviltä Otsikoilla ja kolmannelta riviltä tulee alkaa itse rivisisältö. Tuonti lisää korttiin niin monta riviä, kuin Excel-tiedostossa on alkaen toiselta riviltä. Kun teet Excel-tuonnin tulee sinun asettaa auki olevan kortin sarakkeen samaan järjestykseen kuin Excel-tiedostossa, jotta tuonti onnistuu.

HUOM! Excel-tuonti korvaa kaiken kortissa olevan sisällön, joten sitä kannattaa käyttää harkiten ja yleensä vain korttien luonnin yhteydessä, eikä esimerkiksi kesken ajanjakson. HUOM!