Välimuistiturva - tallentamattomien tietojen palautus

Seuraa

Jos ohjelmaa käyttäessä et tee muutoksia 30 minuuttiin (tai organisaation itse määrittämään aikaan), kirjaa järjestelmä sinut ulos automaattisesti. Jos haluat jatkaa käyttöä, tulee sinun kirjautua uudestaan järjestelmään.

valimuistissa.png

Jos järjestelmä on kirjannut sinut ulos automaattisesti ja olet tehnyt muokkauksia sisältöön tallentamatta niitä, tallentuvat ne selaimen välimuistiin. Kortin yläreunasta löydät muistinäppäimen, jonka takaa klikkaamalla Tuo kortin sisältö välimuistista, saat palautettua tekemäsi sisällön. Kun olet tehnyt palautuksen, muista tallentaa kortti lopuksi!

v_limuistipalautus.png

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit

Palvelun toteuttaa Zendesk