Rivinvaihto ilman kappaleväliä (Shift+Enter)

Seuraa

Targetor Pron normaali Enter-näppäimellä tehtävä rivinvaihto lisää automaattisesti kappalevälin, jolloin julkaisukelpoista ja selkeää tekstiä on helppo tuottaa. Targetor Pron tekstikentissä on mahdollista tehdä myös rivinvaihto, josta kappaleväli jätetään pois. Tämä onnistuu painamalla Shift+Enter -näppäinyhdistelmää. Tämä malli voi olla erittäin toimiva esimerkiksi useampia tunnuslukuja sisältävissä soluissa tai jos haluaa että leipäteksti jatkuu heti otsikon jälkeen.

Esimerkkikuva:

Tämä ominaisuus on yleisesti käytössä html/selain -maailmassa.

Tässä meidän ohjeen sisäinen esimerkki rivinvaihdosta normaalilla kappalevälillä.

Normaali kappaleväli (Enter)

Tässä taas:
Rivinvaihto ilman kappaleväliä (Shift+Enter)