Toimeenpano: Dashboard

Seuraa

Dashboard-näkymässä voit selata tavoitteiden/toimenpiteiden toteumaa näkökulmittain. Pääset tarkastelemaan Dashboardia painamalla Toimeenpano-sivulla dash.png-välilehteä.

Voit tarkastella toteumaa eri valinnoilla, valinnat voit tehdä Dashboard-näkymän yläreunan näppäimillä. Alasveto-valikosta voit valita, minkä näkökulman sisältöjä haluat tarkastella. Prosentti-näppäimellä visualisoitavat palkit näkyvät prosenttiosuuksina, kappalemäärien sijaan.

Poista suodatus näppäimillä saat poistettua tekemäsi suodatukset ja valinnat. Klikkaamalla ylös- ja alas-nuolta, pääset strategiahierarkiassa siirtymään tason ylös- tai alaspäin.

Klikkaamalla minkä tahansa tavoitteet toteumapalkkia, saat esille valikon, jonka avulla voit avata kaikki kyseistä tavoitetta toteuttavat yksiköt. Klikkaa Kuutio-näppäintä niin näet yksiköt, joilla on klikkaamassasi Tilassa olevia tavoite/toimenpiderivejä ja niiden rivien määrän. Voit myös valita kaikki tilat, jolloin näet yksiköittäin kaikki kyseiseen tavoitteeseen linkitettyjen rivien määrän ja niiden Tilat.

cubetettu.pngKamera-ikonia klikkaamalla saat tallennettua koneellesi kuvakaappauksen Dashboardista (.png). Oikean yläkulman Koko näyttö -näppäimellä saat avattua Dashboardin koko näyttöön ja omaan selainikkunaan.

HUOM! Dashboardin visualisoimat toteumatolpat perustuvat auki olevan Näkymän toteumiin, joten voit Näkymä-valinnoilla vaikuttaa siihen, mitä eri asioita haluat visualisoida Dashboardissa! Jos haluat seurata Dashboardin kautta tiettyä toteumaa useammin, kannattaa tehdä itsellesi oma Dashboard-näkymän Tallenna näkymä nimellä -ominaisuudella. HUOM!