Toimeenpano: Kehitys

Seuraa

Kehitys-näkymässä voit tarkastella tavoitteiden/toimenpiteiden toteumaa ja niiden muutosta eri aikaväleillä. Pääset tarkastelemaan Kehitystä painamalla Toimeenpano-sivulla kehitys.png-välilehteä.

Päivämäärä-valinnalla voit määrittää ajanjakson, jolta toteumien kehitystä tarkastellaan. Kun olet kirjoittanut tai valinnut kalentereista haluamasi aikavälin, klikkaa Hae tiedot. Oletusaikavälinä avautuu 90 päivää taaksepäin kyseisestä päivästä. Tämä oletusarvo on muokattavissa admin-puolella, kohdassa Asetukset.

Voit seurata Kehitystä kappalemäärien lisäksi myös prosentteina painamalla Näytä %-osuudet -valintaa. Kamera-ikonia klikkaamalla saat tallennettua koneellesi kuvakaappauksen Kehityksestä (.png). Oikean yläkulman Koko näyttö -näppäimellä saat avattua Kehityksen koko näyttöön ja omaan selainikkunaanKehitys3.png

HUOM! Voit valita tarkasteltavaksi vain yhden Tilan klikkaamalla sen väriä kaaviossa. Pääset takaisin näkemään kaikki Tilat klikkaamalla hiiren toista näppäintä piirtoalueen päällä. HUOM!