Toimeenpano

Seuraa

Toimeenpano-sivu on Targetor Pro -järjestelmän sydän ja merkittävin osio. Toimeenpanossa luodaan kaikki sisällöt, lisätään omat tavoitteet, linkitetään tekeminen strategiaan, päivitetään seurannat ja otetaan raportit. Toimeenpanossa on myös monta erilaista keinoa seurata toteumaa ja eri tavoin suodattaa dataa jota haluaa tarkastella.

Tässä listattuna kaikki suoraan Toimeenpano-sivuun liittyvät ohjeet:

Näytettävien korttien valinta >

Näkymät >

Raportointi >

Sisällöntuottaminen / vakiosarakkeet >

Sisällöntuottaminen / Tekstisolun muokkaus >

Rivien lisääminen ja muokkaus >

Solujen kopiointi ja yhdistäminen >

Kortin Otsikko ja Footer >

Excel linkitykset >
Muuttujat >

Lisää Tavoite Strategiakartasta >

Kortin lisätoiminnot >

Muutokset korteissa >

Kortin jakaminen >

genomförande, kort